| Fav 0
  • English
  • Dansk
  • Svenska
  • Nynorsk
  • Español
Kontakta oss +34 622 250 114
[email protected]
Öppettider Måndag till Fredag
9.00 till 19.00
Hitta oss Calle Playa Dorada 18, 29620 Torremolinos Málaga
+34 622 250 114 menu
  • English
  • Dansk
  • Svenska
  • Nynorsk
  • Español

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy har sammanställts för att bättre tjäna de som är bekymrade över hur deras ‘personligt identifierbara information’ används online. Läs vår sekretesspolicy noggrant för att få en tydlig förståelse för hur vi samlar in, använder, skyddar eller på annat sätt hanterar dina uppgifter.

Integritetspolicy

Ikraftträdande: 20 februari 2020

Christensen Estates S.L (“oss”, “vi” eller “vår”) driver webbplatsen christensenestates.com (“tjänsten”).

Denna sida informerar dig om våra policyer för insamling, användning och avslöjande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till den informationen.

Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat anges i denna sekretesspolicy, har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelser som i våra villkor, tillgängliga från christensenestates.com

Informationssamling och användning

Vi samlar in flera olika typer av information för olika syften för att tillhandahålla och förbättra vår tjänst till dig.

Typer av insamlade data

Personlig information

När vi använder vår tjänst kan vi be dig ge oss viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (“Personuppgifter”). Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

  • E-postadress
  • Förnamn och efternamn
  • Telefonnummer
  • Adress, stat, provins, postnummer, stad
  • Cookies och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur tjänsten nås och används (“Användningsdata”). Dessa användningsuppgifter kan innehålla information som din dators internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som spenderats på dessa sidor, unik enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Tracking & Cookies Data

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och inneha viss information.

Cookies är filer med liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningstekniker som också används är fyr, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst.

Exempel på kakor som vi använder:

  • Session Cookies. Vi använder Session Cookies för att driva vår tjänst.
  • Inställningskakor. Vi använder preferenscookies för att komma ihåg dina inställningar och olika inställningar.
  • Säkerhetskakor. Vi använder säkerhetscookies för säkerhetsändamål.

Användning av data

Christensen Estates S.L använder insamlade data för olika ändamål:

Att tillhandahålla och underhålla tjänsten

För att meddela dig om ändringar i vår tjänst

För att du ska kunna delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det

Att ge kundvård och support

Att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten

För att övervaka användningen av tjänsten

Att upptäcka, förebygga och ta itu med tekniska problem

Överföring av data

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till – och underhållas på – datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Om du är belägen utanför Spanien och väljer att lämna information till oss, observera att vi överför informationen, inklusive personuppgifter, till Spanien och behandlar dem där.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av att du lämnar in sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Christensen Estates SL kommer att vidta alla åtgärder som är rimligt nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten av dina uppgifter och annan personlig information.

Offentliggörande av data

Rättsliga krav

Christensen Estates S.L kan lämna ut dina personuppgifter i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att:

  • Att uppfylla en juridisk skyldighet
  • För att skydda och försvara rättigheter eller egendom som tillhör Christensen Estates S.L
  • För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • För att skydda mot juridiskt ansvar

Datasäkerhet

Säkerheten för dina uppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla sätt för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera deras absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi kan anställa tredjepartsföretag och individer för att underlätta vår tjänst (“tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla tjänsten för våra räkning, för att utföra tjänsterelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter har tillgång till dina personuppgifter endast för att utföra dessa uppgifter för våra räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat syfte.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

  • Google Analytics
  • Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar trafik på webbplatsen. Google använder den insamlade informationen för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna information delas med andra Google-tjänster. Google kan använda den insamlade informationen för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.
  • Du kan välja bort att ha gjort din aktivitet på tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera tillägget till webbläsaren för borttagning från Google Analytics. Tillägget hindrar Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besöksaktivitet.
  • Mer information om Googles sekretesspraxis finns på Googles webbplats om sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Facebook

Vi använder “besökarhandlingspixlar” från Facebook Inc (1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, eller, om du är baserad i EU, Facebook Ireland Ltd., Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 , Irland (“Facebook”)) på vår webbplats. Detta gör det möjligt att spåra användarens beteende efter att de har omdirigerats till leverantörens webbplats genom att klicka på en Facebook-annons. Detta gör att vi kan mäta effektiviteten hos Facebook-annonser för statistiska och marknadsundersökningsändamål. Informationen som samlas in på detta sätt är anonym för oss, dvs vi ser inte personuppgifterna för enskilda användare. Men dessa uppgifter lagras och behandlas av Facebook, varför vi informerar dig utifrån vår kunskap om situationen. Facebook kan länka denna information till ditt Facebook-konto och även använda den för sina egna marknadsföringsändamål, i enlighet med Facebooks policy för dataanvändning https://www.facebook.com/about/privacy/. Du kan tillåta Facebook och dess partners att placera annonser på och utanför Facebook. En cookie kan också lagras på din dator för dessa ändamål. Den rättsliga grunden för användningen av denna tjänst är Art. 6 punkt 1 mening 1 bokstav f GDPR. Du kan invända mot insamlingen av dina data med Facebook-pixel eller mot användningen av dina data i syfte att visa Facebook-annonser genom att kontakta följande adress: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Facebook är certifierat enligt Privacy Shield Agreement och garanterar därmed överensstämmelse med europeisk lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk från tredje part kommer du att ledas till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicyer eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns integritet

Vår tjänst adresserar inte någon under 18 år (“Barn”).

Vi samlar inte medvetet om personlig information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och / eller ett framträdande meddelande om vår tjänst, innan ändringen träder i kraft och uppdaterar det “effektiva datumet” högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna sekretesspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy eller om du vill avsluta prenumerationen, vänligen kontakta oss:

Med e-post: [email protected]

Via telefonnummer: +34 622 250 114

Med post: Christensen Estates S.L, Calle Playa Dorada 18, Torremolinos, Malaga 29620, Spanien

Vi använder Hatchbuck som vår försäljnings- och marknadsföringsprogramvara. Genom att kryssa i rutan bekräftar du att informationen du tillhandahåller kommer att överföras till Hatchbuck för behandling i enlighet med deras användarvillkor och integritetspolicy